۱۳۹۰ دی ۵, دوشنبه

پاسخ بیژن جانفشان به ایران لیکس


                                 ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند/ بره های این حوالی گرگها را میدرند
                              سایه از سایه هراسان میشود در کوچه ها / زنده ها هم ابروی مرده ها را میبرند


ویرایش دوم
ریشه های نفرت از خود در بستر جامعه ستیزی هویت باختگان نضج گرفته ، در ناهنجاریهای بی اخلاقی تکوین می یابد و در محیط رسانه پراکنده می شود.
چندی پیش جوانی کم سن و سال ( شاید 23 سال) با همه عشق به میهن خود ایران و همیهنانش یعنی ما ( من و شما) ، به علت بیماری کبدی تنها طی دوهفته از شروع بیماری چشم از جهان فروبست  وبه پایان بهار زندگیش رسید و چون غنچه گلی در خزانِ مرگ  چهره در نقاب خاک کشید. روحش شاد
بدون اینکه قلم قاصر من توان نگارش غم در سینه ام را داشته باشد وبدون اینکه بتوانم حق مطلب را در خصوص عزیز سفر کرده بیان کرده باشم در آنزمان توانستم تنها چند خط به رسم ایرانی دل آرامی و تسلیت در رسایی مهران عزیز بنویسم. همین سطور چنان تاب تحمل از برخی ربود که لگام قیود اخلاقی پاره کردند و  شروع به پخش نفرت نمودند تو گویی آن نوشتار در سجایای ( بن لادن) نگارش شده بود .

۱۳۹۰ آذر ۳۰, چهارشنبه

گزارشی از گستاخی تازیان قسمت 2


کینه و سبعیت عربهای تازی از ایرانیان درازایی به طول تاریخ خون بار و پر رنج و محنت ایران زمین دارد. نفرت لگام گسیخته تازیان از دوران ضحاک ماردوش آغاز و تا جنایات طائر غَسانی ادامه پیدا کرد، اما گستره آن توحش ضد بشری پس از حمله تازیان به کشورمان یعنی قادسیه به بعد است در این دوران چنان جنایات هولناک و وحشیانه ای صورت گرفت که حتی مورخین ! مستعرب نیز از بیان آن شرم داشته اند . اسامی مشمئز کننده برخی از آنها که در کشتار دسته جمعی زنان ، کودکان  و مردان بی پناه ایرانی از هیچ جنایتی کوتاهی نکرده اند در تاریخ ثبت شده ناکسانی مثل:
سعدبن ابی وقاص ، عماربن یاسر ، مغیر بن شعبه ، ابوموسی اشعری ، خالدبن ولید (ملقب به سیف الله) ، نعمان بن مُقَرن ، ابو عبید ثقفی پدر !؟ مختار گجستک ( معروف به مختار عجم کش ) ، ابو عُبیده بن الجراح ، جریر بن عبدالله و ...
رفتار شناسی شجره خبیثه جنایت پیشگان تازی ریشه در عمق تنفر قبایل بدوی آنها و تکوین تهاجمشان پس از یک کاسه شدن تحت لوای دیانت نو ظهورشان بود . برای دریافت بهتر نگاهی گذرا به پیشینه قبایل و تیره های مختلف تازی می اندازیم.

۱۳۹۰ آذر ۲۸, دوشنبه

سپاس و قدردانی از دوستان


28 / آذر سالی دیگر بر عمرم افزوده شد و به درازای 365 روز ،بیشتر افتخار زندگی در کنار بزرگترین و برترین ملت جهان و عزیز ترین خاک پهنه گیتی ایرانزمین را داشتم.
از همه دوستان گرامی که با مهر سرشار خود زادروزم را شادباش گفتند نهایت سپاس را دارم . دوستان عزیز نیک اگاه باشید که از بودن در کنار شما به خود می بالم.
دوستانم همه نابند، طلا سیری چند؟؟ درد باد از همشان دور، بلا سیری چند؟؟ بی گل روی عزیزم نفسم می گیرد بی حضور گل او، صلح و صفا سیری چند‌ ؟! . . . . . .

۱۳۹۰ آذر ۲۷, یکشنبه

تاثیر فشار زندان برحمیدرضا خادم مبارزِ ایران پرست


عدم رسیدگی پزشکی باعث کاهش وزن شدید حمید رضا خادم بر اثر بیماری ریوی شده است . 
 حمید رضا خادم، فعال سیاسی و عضو جبهه ملی ایران که اکنون در بند ٣۵٠ زندان اوین بسر می برد، دچار خون ریزی ریه، سرفه های ممتد عفونی و همچنین درد و التهاب کلیه شده است که در اثر شدت بیماری با کاهش وزن شدید مواجه شده است .
وی دو هفته اخیر بیماری اش را تنها با صرف دارو گذرانده و امکانات حداقلی بهداری اوین شرایط تشخیص و درمان وی را دشوار نموده است و اثری در کاهش ضعف و بیماری او نداشته است .
حمید رضا خادم فعال سیاسی، کنشگر حقوق بشر و از بازداشت شدگان حوادث پس از انتخابات ۱۳۸۸که در شانزدهم آذر ۱۳۸۹ از سوی شعبه پانزدهم دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی به پنج سال حبس تعزیری محکوم شده بود، با تایید شعبه ۵۴ دادگاه تجدید نظر به چهار سال حبس تعزیری محکوم گردید .
بر اساس این گزارش، موارد اتهامی حمید رضا خادم که ۲۱ مهرماه سال جاری خود را به زندان اوین برای سپری کردن دوران محکومیتش معرفی کرده بود، اجتماع، تبانی و تبلیغ علیه نظام در قالب نگارش مقاله و مصاحبه با رسانه ها اعلام شده است .
منبع : پیام دانشجو

۱۳۹۰ آذر ۲۰, یکشنبه

گوشه ای از جنایات تازیان در ایران


شست هزار تن از آنان به همراه نهصد بار شتری زر و سیم بابت خمس به دارالخلافه فرستاده شدند و در بازارهای برده فروشی اسلامی ‌به فروش رسیدند؛ با زنان دربند به نوبت همخوابه شدند و....
در سال ۶۳۶ میلادی اعراب مسلمان به ایران حمله کردند. بسیاری از ما از جنایت اعراب کم و بیش شنیده ایم. کیست نداند تازیان با ما چه کردند. اما از اسناد و جزئیات این وقایع بی‌ خبریم. این فقر آگاهی‌ تا آنجا پیش رفته است که متاسفانه عده‌ای نیز بر این گمان هستند که ایرانیان با آغوش باز به استقبال اعراب شتافتند و اسلام را پذیرفتند. در آن دوران وحشتناک، نپذیرفتن اسلام به معنی از دست رفتن جان و مال و ناموس بود
 
اسناد جنایات اعراب در ده‌ها کتاب معتبر بیان شده است که آن را غیر قابل انکار می‌کند. اعرابِ شبه‌جزیرهٔ عربستان در طی گشودن پیاپی شهرهای ایران قساوتی در خور شهرت تاریخیشان بروز دادند. سوزاندن شهر، آتش زدن کتب، برکندن درختان، کشتار مردان و برده‌ گرفتن زنان و کودکان و فروش آنان در بازارهای عربستان  از جمله این جنایت بود. بارها کار بدانجا رسانیدند که مردان اسیر را می‌کشتند تا جوی خون برانند.

۱۳۹۰ آذر ۱۶, چهارشنبه

اخلاق در جبهه ملی


    اخلاق در جبهه ملی
درسهایی از اختلافات درونی جبهه ملی ایران
جبهه ملی یکی از قدیمی ترین تشکل های سیاسی ایران است که در درازای حیات پر بار خود دوران پر فراز و نشیبی را طی نموده و مصائب و ناملایمات بسیاری را پشت سر گذاشته عبور از بحرانهای فزاینده در بُرهه های مختلف تاریخ که هرکدام از آنها برای نابودی یک جریان سیاسی کافی است ، نشان از تعهد و بردباری و پختگی رهبران آن دارد.
جبهه ملی در طول دهها سال گذشته با دوری از هویت تکواره ای همه گاه سعی نموده است جمع های گوناگون را با جهت دهی به سمت اهداف میهن شمول رهنمون نماید در واقع می توان گفت هنر جبهه ملی در سالهای سرکوب این بوده که توانسته کنشگران حاشیه  عرصه سیاست را جذب و متشکل نماید و به این ترتیب مرکز قدرت  تشکیلات را تقویت نماید ، این مهم نه با مکانیسم کلیشه ای عضو گیری محقق گردیده و نه با اصول متصلب سلسله مراتبی تکوین یافته بلکه با عنایت به اصل آزادی بیان و عقیده درحیطه حقوق شخصی مسوولیتی جمعی را به وجود آورده وبا ساز و کاری مبتنی بر خرد جمعی و مدیریت گروهی به حصول مطلوب رسیده است.

۱۳۹۰ آذر ۶, یکشنبه

0=7+8

نزدیک شدن به زمان انتخابات صرف نظر از محتوای آن در میان جناحهای حکومتی توقع طبیعی برای یک فرصت بیرونی در راه رسیدن به مصادر قدرت ایجاد میکند. در زمانیکه عرصه از نیروهای آزادیخواه و ملی به واسطه شرایط اختناق حاکم خالی است و در حالیکه اصلاح طلبان حکومتی از قدرت رانده شده اند این اهتمام جویی اینک در میان طیف اصولگرایان رخ مینماید. اصولگرایان شامل طیفی از نقیضین سیاسی هستند که اختلافاتی سخت جدی با هم دارند یکی از شاخصه های اختلاف میان آنها وحدت شکنی است اینان که فاقد قرابت مواضع با یکدیگرند تنها در برخی حوزه های مالی که محل انتفاع و حق ارتفاق شان است با یکدیگر تعاملی روشی دارند. ناسازه ذاتی طیف اصولگرا باعث گردید که در بزنگاه سیاسی دچار غفلت و سقوط شوند در حقیقت عطف کلام در خصوص اصولگرایان اینست که آنها فاقد بستری ملی با رویکردی مردم نهادند و بدون اینکه در صدد چاره جویی و رفع این خصیصه ناروا باشند و خط و جهت را به سمت اثر بخشی برای مردم و استمرار خدمت معیار و ملاک قرار دهند در جهتی کاملا باژگون حرکت میکنند. طیف اصولگرا به عدم اقبال عمومی  در سطح جامعه آگاهی دارد و در صدد است این انزوا را با ظرافتی کاذب ازاد کند از این رو با فضا سازی های سیاسی در ابعاد کلان قصد دارد فضای رقابتی را به جامعه القاء و مشارکت حداکثری مردم را از آن استحصال نماید از این میان ترفه ای هم در میان کنشگران سیاسی می بندد از  این جهت که با جلوه نمایی کسب منافع برای فعالین دور مانده از ارکان قدرت سعی در کشاندن آنها به عرصه اظهار نظر در مسیر تمجید از عقاید خود را دارد. البته  تا کنون این روشها چیزی از انزوای داخلی آنها نکاسته است.

۱۳۹۰ آذر ۵, شنبه

بازتاب مقاله ((بررسی علمی برتری نژاد آریا)) در بالاترین و جنبش آذربایجان

چندی پیش که مقاله تحقیقی و پژوهشی فوق منتشر گردید  با واکنشهای متعددی مواجه شد . طی چند ساعت اولیه از زمان انتشار آن توسط من 4 تارنما همزمان مطلب را کار کردند اما به دلیل فشارهای وارده از سوی دشمنان عظمت ملت ایران و عناد ورزان و دشمنان قسم خورده  اندیشه وران نژادگرا و ترس مدیران سایتها از برچسب شوونیسم و راسیسم مطلب حذف گردید. این خود گویای  نبودآزادی بیان و عدم تحمل آراء مخالف از سوی مدعیان لیبرالیسم و دموکراسی است.
 در همین زمینه جستارها و تحقیقات  ومقاله های نژادی زیادی برای انتشار وجود دارد که به تناوب و در صورت نیاز نسبت به انتشار آن اقدام میکنم ،این نوشته ها نه برای چشم و گوش خفتگان هم نسلم است و نه برای تنویر افکار عمومی اینها را تنها برای تاریخ نوشته ام تا  اندیشه وران نژاده در آینده نگویند در نسل گذشته هیچ مردی نبود تا این مهم را سامانمندی کند.دشمنان حتی تصور اینکه من از این راه سراسر افتخار باز خواهم گشت نکنند هیچ تهدید و توهین و مخالفت و بی اعتنایی ممکن نیست در اراده خلل ناپذیر و پولادینم کمترین اثری داشته باشد. باشد که سرود عشق برتری نژادی را همه ملت ایران با افتخار و سروری بخوانند.

۱۳۹۰ آذر ۴, جمعه

نژاد مقدس آریا


((تقدیم به روان مهران چیت ساز))
نژاد مقدس آریا
خون پاک ، نژاد برتر
(( پرست به چم ومعنی پرستار و نگاهبان است، نژاد پرست یعنی کسیکه نگاهبان صفات ممتاز تبار و نژاد خود و همخونان خود است))
آریا جاودانه اریکه نژاد راستین و برپا کننده همه قدرتهای مقدس است. نژاد آریا رهاننده و ناجی ملتی در بند اسارت برابری خواهیست ، خون آریایی محور چرخش کیفی از خوبی به خوبی است ، نشان آزادگی همه دورانها در رازهای پنهان در خون پاک مستَتِر است . آریا مشعل فروزان تمدن جهانی و سرچشمه ترقی بشریت است . هنر، علم و فرهنگ جهان تابع نژاد برتر است نژاد آریا سراسر همه نیکی ، نژاد آریا شیدان شید خون پاک آریایی یکسره خیر مطلق است و تجسم زنده افتخار و شرافت افتخاریکه زاییده ی همه قدرتهای طبیعت است که تجلی آن در خون آریا تعالی یافته است . نژاد آریا رهاننده ملت آریایی است خون آریا صفت عالی و نشان پیروزی و سر افرازی ملت ایران است. حس همخونی که اتحادی آرمانی می آفریند. آرمان ملتی که همگن و یکدست چون تکه های آهن ناشکستنی است. ملتی آرمانی که برخاسته از اراده جمعی آریایی است یکپارچه و گسترده ، خون آریا مبدا تکامل بشری و جهشی عالی به سمت هدفهای عالی است نژاد برتر شروع راهی به مقصد آزادگی و بلکه بالاتر از آن نژاد برتر خود سر منزل مقصود است. خون پاک نقطه پایان برهمه فرومایگی ها و پستی ها و تباهی ها است خط وراژتی است از ازل تا ابد خط امتدادش چه پنهان و چه پیدا همه گاه در فراز بوده  است.

۱۳۹۰ آبان ۲۴, سه‌شنبه

بررسی علمی برتری نژاد آریا و پاسخ به شبه افکنی بی بی سی


سخن نخست با هم میهنان و ناسیونالیستها
دو روز پیش تحقیقاتی از دانشگاه پورتسموت انگلیس توسط اشرفیان بناب و به وسیله بنگاه خبر پراکنی  بی بی سی پخش گردید  با این عنوان که نژاد ایرانیان آریایی نیست از اغراض تاریخی دولت فخیمه استعمار که بگذریم پراکنده گویی های آقای اشرفیان بناب که تازگی هم ندارد خود داستانی مفصل است ایشان به تحریف  زمانی و جغرافیایی مهاجرت آریاییان و کم تاثیری آن نژاد در نمونه های ساکن ! پرداخته و  نژاد ملت ایران را به نژادی موهوم که سابقه ای 10 هزار ساله نیز دارد ارجاع داده بدون ارائه سند و مدرک علمی وقابل بررسی و یا حتی نام بردن از آن نژاد موهوم  . در گزارش بی بی سی تنها با نام بردن از مارکرهای ژنتیکی و میتو کندری سعی در تحقیقی نشان دادن گزارش بی ارزش خود داشتند همچنین بدون عرضه ریز آزمایشات نژاد شناسانه ،  نمونه های نخستین جمجمه کشف شده از شهر سوخته و بقایای اسکلتی از مسجد کبود را ماخذ نژادی معرفی کرده بدون  اینکه مشخص نماید این نمونه ژنتیکی از کدام مسجد کبود و مربوط به کدام زمان تاریخی  استحصال شده است  

۱۳۹۰ آبان ۲۲, یکشنبه

یادی از روانشاد دکترعبدالعظیم رضایی


دکترعبدالعظیم رضایی پژوهشگر تاریخ و فرهنگ ایران ، وی نویسنده کتاب هایی چون  « تاریخ ده هزار ساله ایران » ، « گنجینه تاریخ ایران » ،« تاریخ تمدن در فرهنگ ایران» ، « تاریخ ادیان جهان » ، « تاریخ تخت‌جمشید » ، « تاریخ نوروز در گاه‌شماری» ،  « اصل و نصب و دین های ایرانیان باستان » ، « انگیزه شکست‌ها و پیروزی‌های ایرانیان باستان در جنگ‌ها » ، « پیشینه ایرانیان و فرهنگ سه هزار تن از بزرگان و نام‌آوران ایران» ، « سرشت و سیرت ایرانیان » ، « زرتشت کیست؟ » و « دین های ایران باستان » بود.
استاد عبدالعظیم رضایی، استاد دانشگاه ملی ( بهشتی ) در رشته تاریخ بود و سال ها در آموزشگاه های کشور به تدریس تاریخ مشغول بود. از دیگر آثار او می توان به « مجموعه 12 جلدی گنجینه تاریخ ایران از باستان تا دوره قاجاریه » ، « 12 هزاره پویندگی و پایندگی ایرانیان » و « پیام‌های والای زرتشت به جهانیان » اشاره داشت.
پیش از درگذشت استاد رضایی کتاب‌هایی دیگری از او با عنوان های  « بودا کیست و پیام او چیست؟ » ، « پیام کنفسیوس و دائو » ، « پژوهش در آیین یهود » ، « پژوهش در آیین مسیح » و «جنگ فرهنگ یا همه چیز از همه جا » نیز آماده چاپ بود ، که هنوز منتشر نشده است.

۱۳۹۰ آبان ۱۶, دوشنبه

انرژی هسته ای حق مسلم ماست اما...


شوربختانه در چند روز گذشته شاهد افزایش موج تهدید به حمله علیه تاسیسات اتمی ایران بوده ایم از شیمون پرز رئیس جمهور اسرائیل گرفته تا شخصیتهای سیاسی آمریکا در رسانه های بین المللی و  از روزنامه الحیات  چاپ لندن تا الجریده کویتی  تا هاآرتص اسرائیلی  همه و همه بر طبل جنگ و حمله برق آسا می کوبند. دلایل مطروحه از گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی می باشد که یوکیا آمانو مدیر کل آژانس بین امللی انرژی اتمی این اطلاعات را به  شورای حکام این نهاد سازمان ملل ارائه می دهد. این مدارک جدید طراحی مدل های رایانه ای یک کلاهک هسته ای و تصاویر ماهواره ای سایتی که به باور آژانس یک محفظه فولادی انجام آزمایش های انفجار با قدرت بالاست در مرکز نظامی پارچین در حوالی تهران همچنین همکاری دانشمندان اتمی سایر کشورها همچون اوکراین ، پاکستان و کره شمالی در ارتقاء سطح دانش اتمی بوده است.
سخن در خصوص حق دستیابی کشورمان ایران به فن آوری صلح آمیز هسته ای و فراتر از آن ، به دفعات  بیان شده است اما جان کلام اینجاست که اگر انرژی هسته ای حق مسلم ماست ( که هست ) آیا آزادی بیان حق مسلم ما نیست؟ آیا آزادی مطبوعات و تشکل های صنفی حق مسلم ما نیست؟ آیا آزادی فعالیت احزاب حق مسلم نخبگان ایران نیست؟ آیا آزادی مذهب و  سکولاریسم  و لایسیته حق ما نیست؟ آیا آزادی زندانیان سیاسی که به ناحق درکُنده و زندان اسیر شده اند حق مسلم ما نیست ؟ آیا عدالت اجتماعی حق مسلم ما نیست؟ آیا آزادیهای اجتماعی حق زنان و جوانان و به طور کل  ملت شریف ایران نیست؟...

۱۳۹۰ آبان ۱۳, جمعه

بررسی فرصتها و آسیبهای دموکراسی - بخش 6

جدايي نسبتاً زياد- يا به زبان فني تفکيک ساختاري ميان تصميم گيري اقتصادي و حاکميت سياسي يکي از ويژگيهاي اساسي سرمايه داري است. بدين ترتيب سرمايه داري هم از نظامهاي اجتماعي اقتصادي اوليه، از قبيل نظام زمينداري (فئوداليسم) متمايز مي باشد و هم از سوسياليسم دولتي سده بيستم با اين حال، ظهور دولت جديد با ظهور سرمايه داري رابطه نزديک داشت.

۱۳۹۰ آبان ۶, جمعه

7/ آبان روز جهانی کورش بزرگ خجسته باد


 اين عبارت ها بخشي از متن منشور حقوق بشر کوروش است که توسط شاهرخ رزمجو از بخش خاورميانه موزه بريتانيا، از خط اصلي بابلي به فارسي ترجمه و در سايت اين موزه قرار گرفته است. در اين ترجمه، متن دو قطعه تازه پيداشده در موزه بريتانيا نيز وجود دارد و بخش هايي که درون   هستند، از روي متن دو قطعه نويافته ترجمه شده است.  متن کامل ترجمه منشور کوروش به زبان فارسي به اين شرح است:
«منم کوروش، شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نيرومند، شاه بابل، شاه سومر و اکد، شاه چهار گوشه جهان.»
1) ]آن هنگام که ............. مردو[ک، پادشاه همه آسمان ها و زمين، کسي که ....، ... که با ...يش سرزمين هاي دشمنانش (؟) را لگدکوب مي کند 

۱۳۹۰ مهر ۳۰, شنبه

اندر حکایت اسرار شیادان و حقه بازان


روزی یکی نزدیک شیخ آمد و گفت: «ای شیخ آمده‌ام تا از اسرار حقّ چیزی با من نمایی» شیخ گفت: «باز گرد تا فردا» آن مرد بازگشت، شیخ بفرمود تا آن روز موشی بگرفتند و در حقّه کردند و سر حقّه محکم کردند دیگر روز آن مرد باز آمد و گفت: «ای شیخ آن چه وعده کرده‌ی بگوی.» شیخ بفرمود تا آن حقّه را بوی دادند و گفت: «زینهار تا سر این حقّه باز نکنی» مرد حقّه را برگرفت و بخانه رفت و سودای آنش بگرفت که آیا درین حقّه چه سِر است؟ هر چند صبر کرد نتوانست، سَر حقّه باز کرد و موش بیرون جست و برفت، مرد پیش شیخ آمد و گفت ای شیخ من از تو سِر خدای تعالی طلب کردم تو موشی بمن دادی؟ شیخ گفت ای درویش ما موشی در حقّه بتو دادیم تو پنهان نتوانستی داشت سِر خدای را با تو بگوییم چگونه نگاه خواهی داشت. » مرد نادم و پشیمان زاری‌کنان محضر شیخ ترک گفت و گوشه‌ی عزلت اختیار کرد و سه اربعین صیام داشت و صلوه‌ گزارد و کف نفس به غایت رساند چندان که چهره دگرگون شد. تکیده با محاسنی انبوه نزد شیخ مراجعت کرد حاجت باز گفت. شیخ او را باز نشناخت و حقّه‌ی پیشین با موشی دگر بر او عرضه کرد آنچه پیش‌تر فرمایش کرده بود همان فرمود. مرد به خلوت‌گاه خویش بازگشت و حقّه کناری هِشت و به

۱۳۹۰ مهر ۲۰, چهارشنبه

بررسی فرصتها و آسیبهای دموکراسی - بخش 5



منتسيکو نويسنده و فيلسوف اجتماعي- سياسي فرانسوي در مورد پلوراليسم مي گويد: "چنين حکومتي مادري به نام مشروطه خواهد داشت که دليل تعاون سياسي و اجتماعي احاد مختلف است." وي معتقد است پلوراليسم هنگامي مي تواند ثمر دهد که ميان اعضاء احزاب جمعيت ها، انجمن ها، اتحاديه ها و سنديکاها و حتي اقليت هاي مذهبي، رفتار معتدل معمول باشد و آراء عقايد گوناگون به راحتي تحمل شود. او با هر گونه تمرکزگرايي و تمرکزطلبي مخالف و مشارکت موسسات 

۱۳۹۰ مهر ۱۲, سه‌شنبه

جمشید جوانشیر - یک مرد یک شهر


زمانیکه یک مرد اراده میکند شهری بسازد برای شادی همگان  آنگاه مصمم و با انگیزه قدم در راه تحقق رویای خود مینهد در این مسیر یکه و تنها با خیل مصائب دست و پنجه نرم میکند و پیش میرود او که سالک راه مهر ورزی به مردم است در  این تعالی  از هیچ کمکی به تهدستان دریغ نمیکند بی آنکه منتی بر کسی بگذارد خویی  که سالهاست دیگر رسم مالوف  نیست و نقل آن را تنها در داستان عیاران وآیین فتوت مردان مرد می خوانیم. این شرحی است بر زندگی سراسر مهر و دَهِش و آبادانی روانشاد جمشید جوانشیر مالک و سازنده نخستین شهرک و مُتل ساحلی ایران در ساقی کلایه – مُتل قو ( سلمانشهر فعلی )  مردی که مالک بیش از یک میلیون متر مربع  باغ ، زمین ، خانه و ویلا بود اما به جور و جبر زمانه در آپارتمان اجاره ای 60 متری  چشم از جهان فرو بست  نیک مردی که امروز پس از درگذشتش مجسمه ای یا اسمی و نشانی و یا حتی پلاکی به نام  نام آورش در شهر خودش مُتل قو نیست.
جمشید جوانشیر که بود:

۱۳۹۰ مهر ۵, سه‌شنبه

توحش تاریخی عربهای تازی و تکلیف ما در برابر جهل مرکب

دیروز برای انجام کاری  بانکی به یکی از شعب بانک ملی رفته بودم  با صف نسبتا طولانی مواجه شدم که از زمان نسب سیستم هوشمند نوبت دهی کم سابقه بود ، پیگیر این ازدیام جمعیت شدم و فهمیدم گویا ثبت نام عمره مفرده و تمتع است  دلخور از بانیان ترویج این گونه سفرها که باعث میشوند این همه سرمایه ملی ایرانی در جیب گشاد تازیان وهابی بریزد شروع به صحبت با افراد ایستاده در صف نمودم  تا بلکه آنان را از این کار برهذر دارم  از فلاکت گسترده تهیدستان گفتم از فقر مردم گفتم از کودکان کار در سر چهار راهها گفتم از وظیفه ما در قبال کمک  نقدی به هم میهنانمان گفتم از کمک مالی به خانواده زندانیان سیاسی که به خاطر ما در زندان هستند گفتم و اینکه دلشادی خانواده های فقیر ایرانی که زیر چرخ ستم  و بیداد له شده اند اجری بیشتر از ثواب اخروی دارد گفتم سر آخر این شعر دلنشین  را برایشان خواندم:
دلخوش از انیم که حج می رویم -             غافل از آنیم که کج میرویم
کعبه به دیدار خدا میرویم -                     او که همین جاست کچا می رویم
حج به خدا جز  به دل پاک نیست -           شستن غم از دل غمناک نیست
دین که به تسبیح و سر و ریش نیست -    هر که علی گفت که درویش نیست
صبح به صبح در پی مکر و فریب -          شب همه شب گریه و امن یجیب
بانوی از صف خارج شد و از من خواست که دوباره این شعر را برایش بخوانم تا بتواند آن را یادداشت کند وقتی نوشتنش تمام شد گفت من این فیش را برای مادر پیرم میخواستم اما  با این حرفها که شنیدم نظرم عوض شد.  

داستان تكان دهنده سر زدن يك ايراني در عربستان 

جوان 22 ساله اي به نام ميرزا ابوطالب يزدي، فرزند حاج حسين مهرعلي، در سال 1322 خورشيدي (دو سال از پادشاهي محمد رضا مي گذشت) با همسرش، به قصد زيارت مكه در ايام حج، از راه خرمشهر به كويت رفته و از آنجا خودش و زنش را با شتر به سرزمين حجاز و مكه ميرساند.

۱۳۹۰ مهر ۱, جمعه

هفته دفاع مقدس گرامی باد


یاد و خاطره همه دلیر مردانی که در روز مصاف دست از مال و جان و جوانی شستند و به پیشواز  شهادت شتافتند گرامی باد.
در گاه نفرین شده ای که اَنبان کثافت صدام گُجَستَک برای نابودی میهنمان ایران سپاه جرار خود را  گسیل داشته بود، در زمانیکه شرق و غرب  از این تجاوز حمایت میکردند در زمانیکه همه کشورهای تازی با پشتیبانی مالی و لجستیکی با این تجاوز آشکار همدستی می نمودند. دلاوران ایرانی سربازان با شرف و همت این مرزو بوم سلاح به دست گرفتند و به دفاع از کیان وطن برخاستند وه که چه جانانه برخاستند.
درود بر روان جانباختگان راه آزادی میهن و درود بر و شهیدان هشت سال دفاع مقدس.

۱۳۹۰ شهریور ۲۷, یکشنبه

بررسی فرصتها و آسیبهای دموکراسی - بخش 4



پسا مدرنيته شكل بي شكلي پديده‌هاي آينده است و در ذرات داراي پيشرفت (Progress) سريع است. پسا مدرنيته به پديده‌هاي فرهنگي و فكري اشاره دارد. يكي از اين پديده‌ها دست كشيدن از شالوده گرايي (foundationalism) است، روش مدلول زدودن هر انگاره ازهر جنس، اگر پسا مدرنيته واسطه‌ي ارزيابي دوباره‌ي مدرنيته شود بايد گفت كه برخي نتيجه مي‌گيرند كه مدرنيته در قياس با حركت پسا مدرن براي رفتن به فراسوي تمام مرزها وسوسه انگيز به نظر مي‌رسد.

تمام آنچه پسا مدرن مي‌تواند ارائه دهد عبارت است از اتفاقي بودن و آشوب بازي و التقاط و بي خيالي، پس مدرنيته نسبت به آن جاذبه‌هايي دارد و اگر وضع پسا مدرن بدون دست كم استناد ضمني به درون مايه‌هايي كه پارامترهاي رد شده از سوي پسا مدرن ها بهتر يافت مي‌شود نمي‌تواند روي پاي خود بايستد، پس يك جاي كار پسا مدرنيسم مي‌لنگد.

۱۳۹۰ شهریور ۱۹, شنبه

بررسی فرصتها و آسیبهای دموکراسی بخش - 3

- جمهوري‌هاي دموكراتيك نوع غربي:
اين جمهوري‌ها در اصل از درون قالب دموكراسي و نظام پارلمانی پديد آمده‌اند و زاده انقلاب‌هاي قرن هجدهم و نوزدهم اروپا هستند. سنن دموكراسي در اين نوع انتخاب ملحوظ است و زمامدار از طريق انتخابات عمومي برگزيده مي‌شود. در اين نوع حكومت نقش احزاب و پارلمان چشم‌گير است براي مثال جمهوري نوع فرانسه را مي‌توان نام برد كه در آن رئيس جمهور داراي قدرت وسيع بوده و رييس دولت او در پارلمان بايد دائماً در فكر تحصيل و حفظ قدرت پارلماني باشد.نخست وزير از آزادي عمل كه تمركز حكومتي به آن مي‌دهد برخوردار است.
2- جمهوري‌هاي دموكراتيك خلقی یا توده‌اي:
اين نوع جمهوري پس از ظهور انقلابات كمونيستي در اروپاي شرقي و آسيا و بعضي نقاط و ديگر جهان تكوين يافته است. در اين كشورها حاكميت را ناشي از ديكتاتوري پرولتاريا مي‌دانند.

۱۳۹۰ شهریور ۸, سه‌شنبه

بررسی فرصتها و آسیبهای دموکراسی- بخش 2

بخش 2
به همين ترتيب، اصطلاحات عمده بعدي در نتيجه جدال جناح‌هاي محافظه كار اشراف به رهبري ايزاگوراس، و توده‌ها به رهبري كلايستنس بود. ايزاگوراس از پادشاه اسپارت شاه كلوفس كمك خواست و براي احياء مجدد اليگاريشي آريستوكراسي اقداماتي كرد. نيروهاي مخالف، ايزاگوراس و اسپارت‌ها را در آكروپليس محاصره و وادار به تسليم كردند. راه براي اصلاحات ريشه‌اي هموار شده بود. كلايستنس به آتن بازگشت و تغييراتي را در ساختار انتخابي دولت به وجود آورد در ساختار جديد


۱۳۹۰ شهریور ۵, شنبه

بررسی فرصتها و آسیبهای دموکراسی - بخش 1

دموكراسي نوعي از انواع حكومت است كه در اوايل قرن بيستم به بعد به عنوان نهايت مدل حكومتي درآمده و جهان شمولي آن پس از تحولات واپسين دهه قرن گذشته ره تكوين كامل كميت پهنه گيتي شده است. در برداشت اوليه از دموكراسي چنين به نظر مي‌آيد كه در آن رژيم اصل اقتدار دولت بايد از مردم ناشي شود و مفهوم حاكميت مردم در هر برداشتي از دولت دموكراتيك جنبه بنيادين دارد واعظان چنين نظري منظور از دموكراسي را تنها آزادي بيان و انتقاد نمي‌دانند بلكه تجديد سازمان اجتماعي براساس رويه دموكراتيك را مدنظر دارند.

۱۳۹۰ تیر ۲۸, سه‌شنبه

۱۳۹۰ تیر ۲۶, یکشنبه

سالروزدرگذشت دکتر داوود منشی زاده رهبر حزب سومکا

بهترین درودهایم را به روان پیروزمند قهرمان دکتر داوود منشی زاده نثار میکنم


26 / تیر ماه هر سال یاد آور درگذشت جانگذاردکتر منشی زاده است شخصی که در تمام طول عمر پرافتخار و بابرکت خود جز به اعتلای ایران نیاندیشید . روانشاد دکتر منشی زاده بیانگذار حزب ورجاوند ((سومکا ))بود ، این حزب رسالتی بس عظیم در مبارزه با بقایای اشغالگران ایران و همچنین مزدوران حزب توده و تجزیه طلبان و غیره بر عهده داشت و در این راه بسیار موفق بود . به جرات می توان گفت که اگر مبارزات خیابانی و پیکار اندیشه ای سومکا  نبود توده ایها در به دست گرفتن عرصه های عمومی کامیاب می شدند.
دکتر منشی زاده  در کوران دوران مبارزات پر شور خود آنجا که هم حزبش در تنگنای مالی بود و هم گذران زندگی در نبود شغلی در خور شان او با سختی میگذشت به پیشنهادهای  اغوا کننده مالی دستگاه امنیت تیمور بختیار نه گفت و پس از تعبید هم آنجا که دولت منحوس عراق درصدد جذب اپوزیسیون حکومت بود ، با طرح پرداختهای کلان مالی و تامین رفاه و زندگی او و خانواده سعی در تطمیع آن مرد آزاده را داشت که این پیشنهاد هم با مخالفت صریح دکتر منشی زاده رد شد.

به یقین دکتر منشی زاده اینک قهرمان جان های آگاه و در آینده سر لوحه نسل های آریایی خواهد بود. بهترین درودهایم را به روان پیروزمندش نثار میکنم.

۱۳۹۰ تیر ۱۴, سه‌شنبه

انتشار مقاله (( ملت آرمانی)) در رادیو کوچه

پس از آنکه نا سردار شهابی فر اصرار بر فرو افکندن مجسمه ی سردار راستین ملت ایران یعنی آریوبرزن نمود و به اصطلاح دادستان یاسوج هم براین جهل مرکب و کینه ی لگام گیسخته از ایران و ایرانی صحه گذاشت این پرسش مطرح شد که این موجود آیا سردار اسکندر بوده که چنین نفرتی نسبت به قهرمانان ایران دارد؟ و آیا در دنیای متمدن((داد)) ستان چنین مرعوب اشخاص قدرتمند قرار میگیرد  که قانون و سوگندی که به ان خورده را چنین راحت زیر پا گذارد؟!؟
در چنین فضایی
یکی ازمقاله هایم به نام ملت آرمانی  که در ستایش قهرمان ملی سردار آریوبرزن است در رادیو کوچه منتشر گردید . جا دارد  مراتب سپاس خود را از مدیریت محترم آن رسانه به ویژه اردوان روزبه  بیان کنم


دیرزمان است، در دور دست موجی از خون ساخته می شد. موج سرخی سر به فلک کشیده که بر قله آن زبانه های آتش می غریدند. اینجا دره پادشاهان است، اینجا خود تاریخ است، واپسین آوردگاه.

روبه روی دره پادشاهان، دشتی پهناور که بیش از سیصد هزار سپاه اسکندر مقدونی برای درهم کوبیدن واپسین شهر ایران نعره مستانه سر می دهند و به سرعت هجوم می آورند اما اینجا خاک تسخیرناپذیر است. خاک دشمن کش و بدون ترحم و براین خاک همه مردان و زنان دنیای آزاد استوار ایستاده اند. انبوه آریاییان ایستاده اند انبوهی که بیش از سیصد تن نیستند. همه سیصد تن ملت آرمانی از پنج میلیون جمعیت ایران رودرروی آن موج مهاجم ایستاده اند. پشت سر همه، سردار آریوبرزن تنها ایستاده است، چون کوهی سترگ و مغرور و با شکوه که افرادش، آن ملت آرمانی به پشت گرمی او رو به دشمن ستیز می کنند.


۱۳۹۰ تیر ۹, پنجشنبه

در سوگ و ستايش ابر قهرمان بابك خرمدين

به مناسبت بزرگداشت روز بابک خرمدین
فروغ خورشيد ، زاده آفتاب، اعاده كننده شرف و حريت و مردانگي دلاوري بي مثل و مانند سلحشوري از ديار جنگجويان اسطوره اي شجاع مردي ميهن پرست، رادمردی پایدار و آزاده، ميهن پرستي ناب ابر قهرمان بابك خرمدين.
بابك خرمدين دلاوريست كه اگر وجود گرانبهايش و فداكاريهاي بي مانند و شكوهمنش در راه ايران و بازپس گرفتن حقوق حقه ستم دیدگان و مردم تهيدست ، دهقانان ، برزگران نبود امروزه چيزي به نام كشور ايران وجود نداشت آن يگانه بي مانند تنها در اوج خفقان اعراب تازي در ظلمات سركوب آريا نژاد و در گسترش سياه جهل مركب خرافه هاي برآمده از افکار پليد و قلب چركين اعراب تازي شمشير خِرَد و خشم بر كشيد و نبردي سترگ و طولاني عليه جهل و خرافه ، سركوب و تحقير آغاز كرد آن يگانه سردار سرخ جامه چنان فريادي عليه بد طينتان بد كردار بدكار كشيد كه تا به قرنها طنين صدايش در گوش زمانه و پژواك فريادش در جان و دل و وجود هر ايراني ميهن پرست رسوخ ميكند و خون آريايي مردم آزاده ايران زمين را به جوش و خروش مي آورد .

۱۳۹۰ تیر ۷, سه‌شنبه

پژواک مقاله (( خلیج فارس ،استراتژی قدرت)) در تارنمای کانون پژوهش های دریای پارس

مقاله خلیج فارس استراتژی قدرت به قلم اینجانب که مقاله ایست در حوزه جغرافیای راهبردی - سیاسی در تارنمای معظم کانون پژوهش های دریای پارس منتشر گردید. با سپاس از مدیرت آن رسانه به ویژه سردبیر گرامی تارنما.




http://www.persiangulfstudies.com/Fa/index.asp?P=NEWS2&Nu=183



۱۳۹۰ تیر ۶, دوشنبه

پژواک مقاله (( بنیان ما اروند رود)) در رسانه ها

مقاله تحلیلی _ پژوهشی  بنیان ما اروند رود به قلم اینجانب  که به مناسبت عقد قرار داد الجزایر نگاشته شده بود در صفحه فیس بوک بنیاد پژوهش  ها و پاسداری از شاخاب پارس و بهران منتشر گردید. جا دارد اینجا از مدیریت محترم آن رسانه مراتب سپاس خود را اعلام  دارم.
بیژن جانفشان


۱۳۹۰ خرداد ۲۳, دوشنبه

بنیان ما اروند رود

                                                    
به مناسبت قرار داد/23 خرداد/1354 (1975 الجزایر)

از دیدگاه حقوقی رودها به دو گروه عمده  تقسیم می شوند: رودهای ملی و رودهای مرزی مشترک میان چند کشور (رودهای بین المللی) . رودخانه های ملی رودهایی هستند که در  داخل یک کشور جاری می باشند مانند رودخانه سفید رود در ایران و یا می سی سی پی در آمریکا.
این قبیل رودها در حکم قسمتی از قلمرو سرزمینی کشورها محسوب می شوند،لیکن رودهای مشترک (بین المللی) رودهایی هستند که از داخل چند سرزمین عبور می کنند و دو یا چند کشور را از یکدیگر جدا می سازند مانند:رود رن،رود دانوب و اروند رود.

۱۳۹۰ خرداد ۱۰, سه‌شنبه

بدرود ایران فردا

مهندس سحابی چشم از جهان فرو بست . این خبری بود که توسط چند تن از دوستان برایم ارسال شد.
با تمام زاویه فکری و اختلاف شدید ایدولوژیکی که با سحابی داشتم بر خود لازم دیدم به پاس شش دهه کوشش همراه با سلامت نفس و حضور در صحنه برایش بنویسم .
13 ساله بودم که با دومین نشریه سیاسی زندگی خود آشنا شدم( نخستین آن گزارش بود) دوهفته و گاه یکماه منتظر می ماندم تا (( ایران فردا )) چاپ شود ،به سرعت آن  را تهیه می کردم و درهمان جا شروع به مطالعه می کردم . معمولا بخش های تحلیلی ایران فردا را در مدرسه و سر کلاس می خواندم  تا کمتر اراجیف معلمها گوشم را بیازارد.
ایران فردا را از هفده سال پیش آرشیو نمودم امروز که می خواستم نخسین شماره ای  که تهیه  کرده بودم را در تارنگار خود بگزارم دیدم آن را ندارم یادم افتاد در  سال گذشته این مجله نیز جزو وسایلی بود که پس  از دستگریم (سال گذشته) از خانه ما بردند و باز نگرداندند....
بسیار سخت است که در فضای آلوده سیاسی موجود سالم بمانی واخلاقیات را سرلوحه عمل خود قرار  دهی اما مهندس سحابی در این فضا چنین کرد و این کار کمی نبود سحابی در شرایط خفقان نیمه اول دهه 70 ایران فردا  را منتشر می کرد و از آن نشریه به عنوان تریبون مخالفین درون مرز استفاده کرد و این هم کار کمی نبود ......
 به روان و یاد و خاطره اش  می گویم  بدرود صاحب امتیاز  ابدی ایران فردا

۱۳۹۰ خرداد ۷, شنبه

قدرت ناسيوناليسم







ناسيوناليسم جلوه شكوه عظمت نياكان و مظهر آگاهي ملي است . ناسيوناليسم كاملترين نمود خرد و كهن ترين و نخستين احساس خود جوش فرد به آگاهي جمع است باز جست هويت ، ضرورت مطلق انسان به ريشه خود در خاك ميهن است و ناسيوناليسم پديدار كننده جوشش ميهن پرستي و كوشش نگاهباني از ميهن نياكاني و پرافتخار به جامانده در دست ما است .

واژه ناسيوناليسم عنوان فراگير هويت ملي و بنيان مليت است ، هويت ملي همبود و همپوش هويت خوني ، نژادي ، زباني و سرزميني است . اما در جهان مدرن هويت ملي را ميتوان هويت بنيادي خواند . يك ملت در گاه امروز از موجوديتي نشات يافته كه قبلا يك هويت يكسره مستقل و به طور محض ناب و خالص بوده ، اسطوره ناسيوناليسم رستاخيز ملت را چاره ناپذير ميكند

۱۳۹۰ خرداد ۲, دوشنبه

سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر فرخنده باد

بر گرفته از کتاب ملت آرمانی  - علیه پاسیفیسم 
عملیات باز پس گیری خرمشهر واستیلای مجدد بر اروند رود بانام بیت المقدس در سال 1361 آغاز شد که در آن سربازان سلحشور ایرانی توانستند ارتش متجاوز عرب تازی به فرماندهی سرلشکر ستاد صلاح الدین القاضی که فرماندهی سپاه 3 عراق را که عمدتا شامل لشکرهای 6 و9 و3 زرهی ، 5 مکانیزه 11 و15پیاده وتعدادی تیپ زرهی ،مکانیزه وپیاده مستقلی یا مامور لشگرهای دیگر وهمچنین یگان های ارتش خلق ( جیش الشعبی ) بوده استعداد نظامی بعث فقط درکرانه اروندرود شامل : تیپ 43 زرهی تیپ لشکر 9 زرهی، تیپ 77 نیروی مخصوص تیپ 113 گارد مرزی لشکر 11 پیاده گردان شناسایی (( حنین )) گردان 64 توپخانه ساحلی ، گردانهای 44 و62 پدافند هوایی بود.
سرباز ایرانی توانست ظرف 26 روز از شروع عملیات خصم را از خاک پاک میهن بیرون بیاندازد لازم به ذکر است مناطق تحت اشغال نیروهای فوق شامل :
الف ) کرانه جنوبی اروند رود از فاو تاجنوب بصره ب ) از جانب رودخانه


۱۳۹۰ اردیبهشت ۳۰, جمعه

پژواک مقاله ((افتخار،شرافت،تراژدی)) در خبرگزاری جبهه ملی ایران

خبرگزاری جبهه ملی

امروز دیدم که دوستان گرامی جبهه ملی مقاله مذکور را در خبر گزاری معظم جبهه ملی ایران بازتاب داده اند .
با سپاس از مدیرت محترم آن رسانه به ویژه جناب آقای بیژن مهر

http://www.jminews.com/news/fa/?mi=35&ni=6945

۱۳۹۰ اردیبهشت ۲۵, یکشنبه

افتخار، شرافت، تراژدی


به مناسبت روز گراميداشت فردوسي

سخنگوی پیشینه دانای طوس        که آراست روی سخن چون عروس
شاهنامه رزمنامه ي جاویدان تاریخ ایران و حماسه ابدی زبان پارسی است که فردوسی بزرگ جهانسالار بی همتای عرصه ادب یکهزار سال پیش آن را سراییده است. شاهنامه پي کاخ رفیع زبان پارسی و بن شکوهمند وحماسی نژاد آریایی است. شاهنامه فروغ غیرت و حمیت ملی را در تابنده ترین جلوه ها بازتاب می دهد و به سان دژی مستحکم و تسخیر ناپذیر پاسدارغرور افتخار و شرافت ملت بزرگ ایران در پهنه فرهنگ و تمدن گیتی است.
آفرین بر روان فردوسی                آن همایون نژاد فرخنده
او نه استاد بود ما شاگرد                    او خداوند بود ما بنده
نگارش پیرامون شاهنامه این اثر فنا ناپذیر کاری است بس شیرین، لذت بخش و در عین حال سخت و دشوار. باز شناساندن تفکرات این نابغه کلام و ادب و این استاد مسلم فنون رزم و نظام و حکیم گرانمایه طب و بالاتر از هر چیز و همه چیز این میهن پرست راستین ، وظیفه هر ناسیونالیست ایران پرست است.

۱۳۹۰ اردیبهشت ۱۷, شنبه

سالروز شهادت دکترمحمد رضاعاملی تهرانی (آژیر)





دکترمحمدرضا عاملی تهرانی ، از بنیانگذاران مکتب وحزب پان ایرانیست و بزرگترین نظریه پرداز تفکر پان ایرانیسم محسوب می‌شود که از سن ۱۴ سالگی پای به عرصهٔ فعالیتهای سیاسی با گرایشات مشخصا ملی گذاشت و کتابها و مقالات بسیاری در زمینهٔ ناسیونالیسم دارد.
در سال ۱۳۰۶ خورشیدی برابر با ۱۹۲۷ میلادی متولد شد تحصیلات خود را در دانشکدهٔ علوم پزشکی دانشگاه تهران و با تخصص بیهوشی به اتمام رساند و بعدها با درجهٔ پروفسوری در همان دانشگاه به تدریس پرداخت.
وی که وزیر اطلاعات و جهانگردی در کابینهٔ جعفر شریف‌امامی و وزیر آموزش و پرورش در کابینهٔ ارتشبد غلامرضا ازهاری بود در نهایت سادگی زندگی می‌کرد به نحوی که پس از فوت، تنها یک ماشین پیکان و تعدادی کتاب را برای همسر و فرزندان خود به ارث گذاشت و از اینرو بازماندگانش در فقر کامل ماندند.

۱۳۹۰ اردیبهشت ۱۰, شنبه

خلیج فارس،استراتژی قدرت

فرخنده روز ملی خلیج فارس بر ملت ایران خجسته باد





خلیج فارس راهبردی ترین دریای است که انسان تا کنون شناخته ، این مهم را از 25 قرن پیش ایرانیان دریافتند پایه گذار این استراتژی ((سیلاک)) دریا سالار هخامنشی بود دریانوردان ایرانی از جمله سیلاک معتقد بودند که هر کشوری که بر سه نقطه کلیدی در این منطقه تسلط داشته باشد بر جهان حکومت خواهد کرد این سه نقطه خلیج فارس که در دل خود بحرین را دارد ، دریای مکران (عمان) و یمن بوده اند که در استراتژی های دریایی بسیار پر اهمیت هستند . در این میان ایران به واسطه ی ژئو پولیتیک منحصر به فرد خود از هژمونی راهبردی برخوردار است آب های جنوب ایران از دریای سرخ تا کرانه های سند ،در آثار تاریخی و جغرافیایی،دریای پارس نامیده شده است بخشی از این آبها که از تنگه هرمز به سوی باختر تا پیوستگاه اروند رود و بهمن شیر کشیده شده است خلیج فارس نام دارد و بخش دیگر که از تنگه هرمز به سوی خاور تا پیوستگاه رود سند ادامه دارد دریای مکران یا دریای عمان نامیده می شود این پهنه آبی و تسط بر آن نقشی ممتاز در شکل گیری ابر قدرتها داشته و دارد به عنوان مثال